Permanente Make-up

Bij permanente make-up op het ooglid kunt u zelf bepalen of u alleen boven wilt of alleen onder, of misschien beide.
Voor de behandeling wordt een zwarte kleur gebruikt. Bij het zetten van het lijntje op het ooglid wordt er ook tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd.
Na ongeveer 4-6 weken is een nabehandeling nodig om ervoor te zorgen dat de lijn overal even dik is.

Om de nodige rust en privacy te garanderen tijdens deze  behandeling kunnen afspraken enkel telefonisch of per mail (peggy@blanche49.be) gemaakt worden.  Contacteer ons gerust voor inlichtingen over de prijzen.

Microblading

In de opperhuid worden met een blade ( tot 18 micronaalden op een rij) fijne haartjes met de haar-groeirichting mee gepigmenteerd. Dit geeft het effect van ultrafijne wenkbrauwhaartjes wat resulteert in een natuurlijke look.
De vorm van je wenkbrauwen wordt opgemeten en er wordt rekening gehouden met de anatomie van je gezicht. Een volledige nieuwe wenkbrauw kan gecreëerd worden.

 

Powderbrows

Powderbrows zijn erg subtiel waardoor je wenkbrauwen voller en super strak ogen. Je kunt ze natuurlijk zelf tekenen maar hoe fijn is het als je met deze prachtige brows wakker wordt? Je kan ze het best elk jaar laten bijwerken om een mooi resultaat te behouden.
Powderbrows zijn meer een schaduwtechniek , vaak gekozen om meer opvulling te krijgen.

 

Arrangementen

 

Wil je eens iets speciaal doen met je vriendinnen of is het je grote dag en wil je er op je allerbest voorkomen, dan moet je zeker onze arrangementen eens bekijken.

Girlfriend evening

 

 

We maken op maat gemaakte arrangementen voor jou en je vriendinnen.

 

Een arrangement kan je boeken voor een middag of een avond. Zin in quality time samen of plan je een vrijgezellenparty? We kunnen samenwerken met een kleurenconsulente en met een make-upartiest.

 

In de zomer kan je napraten in onze tuin met een glaasje en een boekje.

Bride to be

 

 

Denk zowel voor hem als voor haar op tijd aan mooi verzorgde handen op je trouwdag.

Dankzij semi-permanente nagellak helpen we de nagelbijters even af van deze gewoonte zodat op de grote dag de ring straalt aan goed uitziende handen en nagels.

Je kan ook arrangementen aanvragen voor de bruidsmeisjes. 

Arrangementen op maat zijn ook steeds mogelijk.

Spring gerust eens binnen om de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken.

Augustijnenstraat 49, 2800 Mechelen
T 0476/42.46.57 | E Peggy@blanche49.be

Parking naast de deur

Gratis internet

Parking naast de deur